St\' Patrick
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_08
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_13
Afdrukken

Starters



“Roast Red Pepper Tomato Soup”, with green asparagus,
and braised lamb 8,50
“Roast Red Pepper Tomato Soup”, geroosterde rode paprika-tomaten
soep met groene asperges en gestoofd lamsvlees (ook vegetarisch)

“Garlic Potato Soup”, with hock ham and spring onions 8,50
“Garlic Potato Soup”, knoflook-aardappelsoep met een garnituur
van beenham en lente-ui

“Bisque Of Dublin Bay Prawns”, with fennel and foam and saffron 12,50
“Bisque of Dublin Bay Prawns”, soep van langoustines met venkel en een
schuim van safraan

“Smoked Duck”, home smoked duck, rilette of duck, apple
abricot chutney and roasted hazelnuts (eendenlever + 5,00) 14,25
“Smoked Duck”, huisgerookte eendenborst, rilette van geconfijte
eendenbout, chutney van appel en abrikoos en geroosterde hazelnoten

“Vegetarian Salad”, with baby corn, tomato, enoki mushrooms,
Cashel Blue and balsamic sesame dressing 14,25
“Vegetarian Salad”, baby mais, tomaat, enoki paddenstoel
blauwschimmelkaas en balsamico-sesamdressing (veg)

“Steak Tartare”, hand cut Irish beef with classic garnish,
homade tomato relish and grilled brioche (eendenlever + 5,00) 14,95
“Steak Tartare”, handgesneden Iers rundvlees met klassiek garnituur,
huisgemaakte tomaten-relish en gegrild brioche brood

“Oak Smoked Salmon”, smoked salmon, black tiger prawns
and a sea weed mayonaise 15,95
“Oak Smoked Salmon”, huisgerookte zalm met black tiger garnalen
en een mayonaise van zeewier

“Fish Platter”, oak smoked salmon, smoked mackrel, 1 pers/18,75
crab, black tiger prawns and bisque of Dublin Bay prawns 2 pers/34,50
“Fish Platter”, met huisgerookte zalm, krabsalade, gerookte
makreel, black tiger garnalen en een bisque van langoustines

“Farmhouse Cottage Platter”, meat specialities, dry cured 1 pers/15,95
sausage, Irish cheeses, rilette of duck, olives, pickles and 2 pers/29,50
garlic bread
“Cottage Platter”, diverse vleesspecaliteiten, gedroogde worstsoorten,
Ierse kaas, eendenrilette, olijven, pickle en knoflookbrood

Do you have food allergies, please tell us about it.
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers.