
Buffet Donegal
Dit buffet wordt geserveerd vanaf 30 personen, € 28,50 per persoon.
Salade van Iers rundvlees met appel en rozijnen
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Gevulde eieren met een ham-kaasmousse
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ierse zalmsalade met "Dunloe-Sauce", een Ierse whiskeysaus
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Gerookte zalm met een garnituur van rode ui, kappertjes en gekookt ei
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Aardappelsalade met bacon, bosui en champignons
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Licht gerookte varkensrib
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
"Connamara Quiche" met aardappel, prei, gerookt spek, ham en boerenkaas
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
"Colcannon', Iers aardappelgerecht van groene kool en bosui
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
"Roast Farmhouse Turkey", geroosterde kalkoen met bacon, champignons en een knoflooksaus
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
"Traditional Irish Stew", gestoofd lamsvlees met verse groenten, aardappelen en diverse kruiden
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
"Molly's Fish Pie", warme visspecialiteiten met zalm, heek en mosselen, gegratineerd in de oven
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Diverse broodsoorten, waaronder ons zelfgebakken sodabrood en stokbrood met roomboter
Onze gerechten worden zelfgemaakt van verse ingrediënten