St\' Patrick
  • irish cottage_blending_03
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_04
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_12
Afdrukken

Maincourses

MAIN COURSES / HOOFDGERECHTEN

“Roasted Butternut Squash”, with lentils, portobello mushroom,
pecans, goat cheese and cranberry sauce (veg) 21,95
“Roasted Butternut Squash”, geroosterde flespompoen met linzen,
portobello, pecannoten, geitenkaas en rode uien-confit (veg)

“Braised Veal”, mushrooms, Puy lentils, seasonal vegetables and
a sauce of madeira cask whiskey (gebakken eendenlever +6,95) 23,50
“Braised Veal”, krokant gebakken kalfssucade, paddestoelen, Puy linzen,
seizoensgroenten en een saus met madeira cask whiskey

“Sea Food Risotto”, with smoked haddock, crab, prawns
fennel and poached egg 24,95
“Sea Food Risotto”, risotto met gerookte schelvis, crab en garnalen
geserveerd met een gepocheerd ei

Meat Special”, our changing meat dish, ask your waiter dagprijs
“Meat Special”, ons wisselend vleesgerecht, vraag onze medewerkers

“Fish Special”, our changing fish special, ask your waiter dagprijs
“Fish Special”, ons wisselend visgerecht, vraag onze medewerkers

“Roast Salmon”, with a herb crust, garlic prawns and a
pesto of rocket leafs and hazelnut 22,95
“Roast Salmon”, geroosterde zalmfilet met een kruidenkorst, knoflook-garnalen,
een pesto van rucola en hazelnoot, geroosterde zoete aardappel en groenten

“Fillet of Irish Beef”, with seasonal vegetables, Cashel Blue
( cheese ) crust with bacon and red wine sauce 29,95
“Fillet of Irish Beef”, Ierse ossenhaas met seizoensgroenten, kruim van
Cashel Blue ( kaas ), bacon en een saus van rode wijn

“Rump Steak of Venison”, cream of parsnip, red cabbage,
potato fondant and smoked garlic rosemary jus 26,50
“Rump Steak of Venison”, hertenbiefstuk met een creme van pastinaak,
rode kool, aardappel fondant en gerookte knoflook-rozemarijn jus

SIDEORDERS , EXTRA’S  
Garlic Bread, knoflookbrood € 4,95
Garlic Bread met cheddar  € 5,50
Extra salad, extra salade € 4,25
Vegetables, groenten  € 4,95
Fries, frieten € 4,50

Do you have food allergies, please tell us about it!
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers!