St\' Patrick
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_14
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_08
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_11
Afdrukken

Maincourses

MAIN COURSES / HOOFDGERECHTEN

“Butter Bean Mash”, with asparagus, avocado, tomato
and deep fried smoked Cheddar fritters(veg) 21,50
“Butter Bean Mash”, puree van boterbonen met asperges, avocado,
tomaat en krokant gebakken gerookte Cheddar (veg)

“Honey Roasted Duck”, fillet of duck served with potato cake,
seasonal vegetable and smoked garlic sauce 21,95
“Honey Roasted Duck”, geroosterde eendenborst met honing, geserveerd
met aardappeltaartje, seizoensgroenten en een saus van gerookte knoflook

“Islay Scallops”, served with beetroot, black pudding,
dried coppa di parma, and a sauce of Lagavulin whisky 24,95
“Islay Scallops”, gebakken coquilles geserveerd met biet, blackpudding
krokant gedroogde coppa di parma en een saus van Lagavulin

“Meat Special”, our changing meat dish, ask your waiter dagprijs
“Meat Special”, ons wisselend vleesgerecht, vraag onze medewerkers

Fish Special”, our changing fish special, ask your waiter dagprijs
“Fish Special”, ons wisselend visgerecht, vraag onze medewerkers

“Fillet of Salmon”, marinated and lightly cured salmon with
baked potato, garlic prawns and a lemon and dill butter 22,50
“Fillet of Salmon”, gemarineerde en licht gepekelde zalmfilet
geserveerd met pofaardappel, knoflook-garnalen en een citroen-dille boter

“Fillet of Irish Beef”, with seasonal vegetables, Cashel Blue
( cheese ) crust with bacon and red wine sauce 29,95
“Fillet of Irish Beef”, Ierse ossenhaas met seizoensgroenten, kruim van
Cashel Blue ( kaas ), bacon en een saus van rode wijn

“Irish Lamb”, with rack of lamb , cassoulet of slowly braised lamb, asparagus , cream of carrot and rosemary jus 26,50
“Irish Lamb”, Ierse lamsrack en een cassoulet van zacht gegaard lamsvlees
met asperges en een jus van rozemarijn
SIDEORDERS , EXTRA’S  
Garlic Bread, knoflookbrood € 4,50
Garlic Bread met cheddar  € 4,95
Extra salad, extra salade € 3,95
Vegetables, groenten  € 4,95
Cottage Fries, cottage frieten € 4,50

Do you have food allergies, please tell us about it!
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers!