St\' Patrick
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_05
  • IMG 0862
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_13
Afdrukken

Music Dinner Menu


Voorgerechten

“Oak Smoked Salmon”, zelfgerookte zalm met een gefrituurde ravioli van
Hollandse garnalen en een whiskysaus
of
“Smoked Duck”, salade met huisgerookte
eendenborst met kwartelei en pickle van
ingemaakte groenten
of
“Goat Cheese”, groene salade met Granny Smith, pecannoten met honing geroosterde
tomaat en warme geitenkaas (veg)
of
“Roast Beef”, dun gesneden geroosterde runderlende met waterkers-mayonaise, bacon,
Padano (kaas) en croutons

Soepen

“Carrot Fennel Soup”, wortel-, venkelsoep met Iberico worst, room en
tuinkers (ook veg)
of
“FIsh Chowder”, rijk gevulde vissoep met
gerookte schelvis

Hoofdgerechten

“Leg of Lamb”, lamsbout met seizoensgroenten en een saus van rozemarijn en
gerookte knoflook
of
“Fillet of Sea Bass”, zeebaarsfilet met Ierse crabcake en een romige
saus van rode paprika
of
“Frittata ”, taartje van groenten met parelgort, asperges en
een gefrituurde ravioli van gerookte cheddar en shitake (veg)
of
“Free Range Guinea Fowl”, scharrel-parelhoenfilet met boterbonen, gerookte bacon,
groene asperges en een mosterd-dragonsaus

Nagerechten

“Warm Strawberry Rhubarb Crumble”, warme aardbei-rabarber kruimel met
custard en vanille-ijs
of
“Crème Brulee”, met in whiskysiroop
gepocheerde ananas en yoghurt-bosvruchtenijs
of
“Selection Of Ice Cream”, mango sorbet-, yoghurt-bosvruchten- en pistache-ijs
met vers fruit en slagroom