St\' Patrick
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_04
  • IMG 0862
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_02
Afdrukken

Groepen menu

The Irish Cottage is zeer geschikt om met grote en kleine groepen te komen.

Capaciteit Pub 70 gasten
Capaciteit Lounge 90 gasten
Capaciteit Restaurant 120 gasten
Capaciteit terras 200 gasten

De Pub en Lounge kunnen samengevoegd worden. Ook kunnen Restaurant, Pub en Lounge samengaan. De vele mogelijkheden willen wij graag met u bespreken. Hieronder treft u al en aantal basismogelijkheden.

In de dinersfeer hebben wij o.a. ons groepenmenu. Met een groep boven 15/20 gasten kan een keuze vooraf gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook met u een mooi menu samenstellen, wel of niet met meerdere keuzes uit de à la carte kaart. 

Wilt u in de Pub of Lounge informeel eten met een grotere groep kan dat ook. U kunt dan ook uit de Pubkaart een menu samenstellen of alleen een plate nemen.

Wij maken voor groepen altijd een apart menublad met bijpassende tekst en zonder prijzen.

 Het is mogelijk om zelf een menu samen te stellen of gebruik te maken van ons Irish menu.

Menu (vanaf 10 personen) 29,95

““Roast Beef”, thin sliced roast beef with watercress mayonaise,
bacon, Padano (cheese) and croutons
“Roast Beef”, dun gesneden geroosterde runderlende met waterkers-
mayonaise, bacon, Padano (kaas) en croutons
of
“Carrot Fennel Soup”, with Iberico sausage, cream
and garden cress
“Carrot Fennel Soup”, wortel-, venkelsoep met Iberico worst,
room en tuinkers (ook veg)

~~~

“Free Range Guinea Fowl”, with butter beans, smoked bacon,
green asparagus with a sauce of mustard and tarragon
“Free Range Guinea Fowl”, scharrel-parelhoenfilet met boterbonen,
gerookte bacon, groene asperges en een mosterd-dragonsaus
of
“Fillet of Sea Bass”, served with crawfish and a
creamy red pepper sauce
“Fillet of Sea Bass”, zeebaarsfilet met rivierkreeft en een romige
saus van rode paprika

~~~

“Cottage Trifle”, with vanilla cream, brownie, raspberry sauce
and mango sorbet
“Cottage Trifle”, met vanille crème, brownie, frambozensaus
en mango sorbet


Do you have food allergies, please tell us about it!!!!!!!!
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers!!!!!