St\' Patrick
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_00
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_01
  • Whisky proeverij
  • irish cottage_blending_10
Afdrukken

Groepen/Irish Menu

The Irish Cottage is zeer geschikt om met grote en kleine groepen te komen.

Capaciteit Pub 70 gasten
Capaciteit Lounge 90 gasten
Capaciteit Restaurant 120 gasten
Capaciteit terras 200 gasten

De Pub en Lounge kunnen samengevoegd worden. Ook kunnen Restaurant, Pub en Lounge samengaan. De vele mogelijkheden willen wij graag met u bespreken. Hieronder treft u al en aantal basismogelijkheden.

In de dinersfeer hebben wij o.a. ons groepenmenu. Met een groep boven 15/20 gasten kan een keuze vooraf gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook met u een mooi menu samenstellen, wel of niet met meerdere keuzes uit de à la carte kaart. 

Wilt u in de Pub of Lounge informeel eten met een grotere groep kan dat ook. U kunt dan ook uit de Pubkaart een menu samenstellen of alleen een plate nemen.

Wij maken voor groepen altijd een apart menublad met bijpassende tekst en zonder prijzen.

 Het is mogelijk om zelf een menu samen te stellen of gebruik te maken van ons Irish menu.

Menu (vanaf 10 personen) 29,95

“Carpaccio of Irish Beef”, thin sliced Irish beef with roast
pines, croutons, avocado, tomaat, Padano and fried capers
“Carpaccio of Irish Beef”, dun gesneden Iers rundvlees met geroosterde pijnboompitten, croutons, tomaat, avocado, Padano en gefrituurde kappertjes

of

“Carrot Soup”, with corned beef and a parsely cream
“Carrot Soup”, wortelsoep met pekelvlees, peterselieschuim en
geroosterde pijnboompitten (ook veg)

~~~

“Honey Roasted Duck”, fillet of duck served with potato cake,
seasonal vegetable and smoked garlic sauce
“Honey Roasted Duck”, geroosterde eendenborst met honing, geserveerd
met aardappeltaartje, seizoensgroenten en een saus van gerookte knoflook

of

“Fillet of Salmon”, marinated and lightly cured salmon with
baked potato, garlic prawns and a lemon and dill butter
“Fillet of Salmon”, gemarineerde en licht gepekelde zalmfilet geserveerd
met pofaardappel, knoflook-garnalen en een citroen-dille boter

~~~

“Cottage Trifle”, with white chocolate, mascarpone mousse, in whisky
poached pineapple, carrot cake and blood orange sorbet
“Cottage Trifle”, met een mousse van witte chocola, mascarpone, in whisky
gepocheerde ananas, wortelcake en bloedsinaasappel-sorbetijs

Do you have food allergies, please tell us about it!!!!!!!!
Heeft u een allergie, meldt het bij onze medewerkers!!!!!