St\' Patrick
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_07
  • Whisky proeverij
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_10
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_13
Afdrukken

BUFFET SHANNON

Dit buffet wordt geserveerd vanaf 40 personen € 34,50 pp.

Bouillon van gevogelte met verse tuinkruiden

****************

Salade van rundvlees met appel, rozijnen en rolletjes roastbeef met Irish creamcheese

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Zelfgemaakte zalmsalade met gevulde tomaten en krab

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Gerookte zalm met een "Dunloe Sauce", een Ierse whiskeysaus

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Gepocheerde zalm met mierikswortelsaus

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Crumble of Goat Cheese", lauw warme salade met "Roseval" aardappel en een kruimel van geitenkaas

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Limmerick Ham", in de oven gegaarde beenham

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Quiche Assorti", drie soorten quiches : ham, spinazie - mozzarella en venkel - gerookte zalm

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Galway Fishplatter", visschotel met gerookte pepermakreel, gerookte forel, garnalen in knoflookmayonaise en gerookte paling

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Gemarineerde varkensrib met huisgemaakte abrikozencompote

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Zelfgebakken sodabread, notenbrood, roggerozijnenbrood, stokbrood en boter

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Colcannon', Iers aardappelgerecht van groene kool en bosui

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Langzaam gegaard lamsvlees met rozemarijn en knoflook

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Lemon Sole", tongrolletje gevuld met zalm en gegrilde gamba's

geserveerd met een saus van mosterd en dragon

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

"Irish Roastbeef", met geroosterde aardappelen en verse groenten in een roomsaus

Onze gerechten worden zelfgemaakt van verse ingrediënten