St\' Patrick
  • Whisky proeverij
  • IMG 0862
  • irish cottage_blending_07
  • irish cottage_blending_03
  • irish cottage_blending_14
  • irish cottage_blending_01
  • irish cottage_blending_13
  • irish cottage_blending_08
  • irish cottage_blending_11
  • irish cottage_blending_04
  • irish cottage_blending_00
  • irish cottage_blending_05
  • irish cottage_blending_02
  • irish cottage_blending_06
  • irish cottage_blending_12
  • irish cottage_blending_10
Afdrukken

Music Dinner Menu


Voorgerechten

“Oak Smoked Salmon”, zelfgerookte zalm met een rilette van makreel en
roomkaas met mierikswortel en bieslook
of
“Ham of Wild Boar”,salade met wild zwijnham, pompoen en appel geserveerd
met gekonfijt wilde eendenboutje en cranberrysaus
of
“Salad Of Pear”, salade met peer, pecannoten, gekarameliseerde sjalotten en
Cashel Blue ( blauwschimmelkaas ) (veg)
of
“Roast Beef”, dun gesneden geroosterde runderlende met gerookte knoflook
mayonaise, bacon cheddar en croutons

Soepen

“Lentil Butternut Squash Soup”, rode linzen pompoensoep met bacon, room en
geroosterde pijnboompitten (ook veg)
of
“Fish Chowder”, rijk gevulde vissoep

Hoofdgerechten

“Turkey Wellington”, kalkoen afgebakken in korstdeeg geserveerd met geroosterde
groenten en een saus van mosterd en Ierse whiskey
of
“Fillet of Pike”, snoekbaarsfilet met Colcannon, anijs champignons, krokant van gedroogde
serranoham en een saus van appelcider
of
“Rissoto with Wild Mushrooms”, rissoto met paddenstoelen, pompoen, en feta,
met pesto van hazelnoot (veg)
of
“Confit of Veal”, langzaam gegaarde kalfssukade geserveerd met Clonakilty black pudding
en een saus van sjalotten en Tyrconnel port whiskey

Nagerechten

“White Chocolat Raspberry Cheesecake”, witte chocolade cheesecake
met frambozen-sorbet
of
“Warm Apple Crumble”, warme appel kruimel met custard en kaneel-ijs
of
“Taste of Chocolate”, proeverij van chocola met baileys-mousse, brownie,
fexibele witte chocola, kardemom chocolade sponge en bananenijs